Google Translator

luni

Laborator Horologivm

      Fără nici o îndoială că "Laborator Horologivm" este una din cele mai prestigioase companii orologere de la noi din România. Tocmai de aceea siteul şi firma beneficiază de această postare aici pe Academia Naţională de Ceasuri.
Horologivm reuneste in prezent 6 divizii care acopera toata plaja de servicii si produse orologere:
Laboratorul Horologivm – singurul loc in care se efectueaza reparatii si restaurari pentru ceasuri de lux la nivel elvetian, de catre o echipa de specialisti formata in acest spirit. Scopul este de a oferi servicii de orologerie de cea mai buna calitate pentru cele mai bune ceasuri, cu specializare in reparatii dificile si mecanisme complicate.
Monobrand Boutique Maurice Lacroix – celebra manufactura Maurice Lacroix a desemnat magazinul Horologivm, din strada Boteanu, nr. 5, drept cel de-al treilea monobrand boutique din lume, dupa cele din Moscova si Kuala Lumpur.
Divizia Swiss Watches – cu ceasuri elvetiene pentru care raportul pret/calitate este unul extrem de corect. Aceasta divizie este destinata in special programelor B2B, dar si pasionatilor care isi doresc calitatate elvetiana accesibila.
Divizia Preowned – primul concept de magazin „preowned” din Romania - un magazin experimental in care ne dorim sa fim punctul de confluenta al colectionarilor si iubitorilor de ceasuri, in dorinta de a-i aduce pe acestia mai aproape de visul lor de a detine un ceas valoros fara un efort financiar considerabil.
Divizia Diamandis - primul si singurul laborator independent din Romania pentru expertizarea diamantelor si pietrelor colorate.
Divizia SuperParts – un segment dedicat celor initiati in arta ceasornicariei si care au nevoie de sprijin in exercitarea meseriei lor. Acest segment pune la dispozitia ceasornicarilor si pasionatilor cu abilitati practice o gama variata de piese de schimb si scule de ceasornicarie.
      Aşa că de acum îi puteţi contacta şi accesa şi dumneavoastră pe site-ul http://www.horologivm.ro pentru ORICE fel legată de ceasul dumneavoastră: restaurare, reparaţie, evaluare, preowned, consignaţie, service şi FOARTE multe altele din domeniul orologeriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu