Google Translator

duminică

Watches & Clocks Collection

Chiar dacă, la momentul actual, în lista noastră de bloguri, este ultimul (deoarece sunt ordonate alfabetic), Watches & Clocks Collection este unul din blogurile româneşti, a cărui prestanţă, calitate şi valoare au crescut de la o piesă la alta. Cu cele 115 ceasuri ale sale (la data realizării acestei postări), blogul, se pare că s-a axat de ceva vreme pe ceasuri ce au fost produse la Fabrica de Ceasuri din Arad, iar administratorul blogului, domnul Robert Codescu, ne oferă multe detalii şi amănunte atât despre ceasuri, cât şi despre anul şi locul de provenienţă al acestor ceasuri ale dânsului.
Poate că şi locaţia de care beneficiază această colecţie şi deţinătorul ei (Ploieşti), a avut o influenţă majoră şi pozitivă asupra realizării ei, fiindcă să nu uităm că aici se află Muzeul Ceasului, singurul muzeu de acest profil din întreaga reţea muzeală a României. Suntem ferm convinşi că v-om mai auzi vorbindu-se foarte mult şi foarte multe despre această colecţie şi în viitor, deoarece graficul de evoluţie (solicitat de noi), de la Google Analytics ne îndreptăţesc să afirmăm că Watches & Clocks Collection este acel blog care de la o săptămână la alta înregistrează mici, dar sigure salturi calitative ceea nu poate decât să ne bucure şi să ne dorim cât mai mulţi astfel de colecţionari şi cunoscători ai acestui magnific domeniu al orologeriei.








4 comentarii:

  1. MULŢUMESC FRUMOS de adăugare în blogroll, de postare şi de susţinerea pe care o acordaţi pasionaţilor de orologerie, pentru mine unul înseamnă foarte mult într-o lume în care nimic nu mai este gratuit !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricând şi cu mare plăcere, recunoaştem şi apreciem valoarea, adăugirile pe acest blog se fac numai după o ansliză temeinică ce includ mai multe algoritmuri iar blogul dumneavoastră, a trecut cu brio această etapă de analiză şi de aceea ni s-a părut un lucru elementar adăugarea blogului dvs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua. Propun sa facem schimb de link . https://oraexacta.info/ tablouri.md@gmail.com

    RăspundețiȘtergere